DIY | DoeHetZelf

Geen tijd om naar het actiekamp te komen of vind je kamperen maar stom? Vind je mobiliteit en een leefbare stad wel belangrijk maar andere dingen nog belangrijker? Wil je wel geweldloos actie voeren maar heb je wat koudwatervrees? Maakt niet uit! De ecologische crisis verdraagt vooral geen pasiviteit. Blijf dus niet bij de pakken zitten, maar schiet in actie. Organiseer je. Bereid je voor. Wacht niet tot anderen het voortouw nemen. Doe het zelf!

Hier vind je een handleiding gaat over doe-het-zelf acties. Het gaat over acties tegen kernbommen, maar er staat een schat aan informatie in die nuttig is voor iedereen die in actie wil schieten. Hapklaar!

Ben je er klaar voor? Dan vind je hier een boel handleidingen over acties, meer specifiek rond groen, natuur en ecologie.

Laat je niet misleiden: het is niet omdat iets spannend of gevaarlijk is, dat het per se een goede actie is. Een goeie film zet mensen aan het denken: dus waarom geen filmavond? Je vrienden vragen: “wat is het alternatief?” Waarom dan geen dag op een permacultuur boerderij plannen?

Tot op een van je acties of activiteiten!

Advertisements

1 Response to DIY | DoeHetZelf

  1. Pingback: Volk gezocht + acties tijdens het kamp | groeNoord

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s