Lekker warme meimaand kondigt zich aan

Met een spontane expl10294438_10152490788803646_1493105443007261648_nosie van vrolijke ongehoorzaamheid werd vandaag een lekker warme meimaand in gang getrapt. De meer dan duizend fietsers die het kruispunt op de Antwerpse Turnhoutsebaan bezetten, lieten duidelijk verstaan dat het rijk van koning auto uit is. Zijn dodelijk bewind heeft meer dan lang genoeg geduurd. Met zijn vuile streken en stinkende scheten heeft hij lang genoeg onze lucht en rust verpest. Hooghartig nam hij onze zwemvijvers af en eigende hij zich de ruimte zo groot als een district toe. Hoog tijd om ons gemeenschappelijk bezit terug te eisen: zuivere lucht, groene ruimte, veilige straten, een leefbare stad en godverdomme geen gegrilde planeet.

In mei staat er al heel wat op de agenda.

Elke dag. Plant de Ringlandvlag aan oprit Borgerhout.

4 mei. Stappen en trappen om te overkappen. Met om 17u optreden van de Broken Cirkle Breakdown Bluegrass Band. Gratis en voor niks in Park Spoor Noord

5 mei. Faire la fête! Ringland feest in de Roma. Met Mauro, Hugo Mathyssen, Halve Neuro en veel meer.

11 mei. Doe je ding op Ringland – Try out. Laat zien wat er allemaal kan op een overkapte ring. Kubb, piknik, strandscherm, berm omspitten en inzaaien, muziekske placeren…

18 mei. Doe je ding op Ringland – Voor echt! Met: drum battle tegen het lawaai van de Ring, broodjes, soep, en alles wat jullie er verder van maken.

23 mei. Laatste planting van de Ringlandvlag. En masse.

30 mei. Critical Mass Bike Ride – Zoals iedere laatste vrijdag van de maand. Genoeg fietsers om koning auto even van zijn troon te stoten.

En misschien nog veel meer. Wie weet? Tot dan!

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s